Tendinţele pentru casa ta


copertaOraşul agresiv şi viu dispare. Eşti învăluit de moale, cald, muzică în surdină şi de lumina crepusculară. Elementele verticale, prin racordarea şi suprapunerea cu tavanul şi pardoseala, potenţează senzaţia de înălţime a camerelor. Mobila este amenajată cu mult bun-gust şi designul e bine gândit până la cele mai mici detalii. Acestea au fost primele mele impresii când am văzut o locuinţă amenajată de art-studioul Accesit Impex.

Compania are un concept fresh, încă nemaiîntâlnit pe piaţa Republicii Moldova, caracteristica sa distinctivă fiind specializarea în producţie italia- nă în materie de mobile şi design. Personalul de un profesionalism maxim este, cu siguranţă, calificat pentru a-l ajuta pe client să aleagă din multitudinea de oferte. Cumpărătorul îşi face comanda bazându-se nu doar pe imagini din cataloage, ci şi pe mostre şi date concrete disponibile în salonul companiei. O mare prioritate a companiei este posibilitatea de a aduce la cunoştinţa consumatorului inovaţiile şi tendinţele în design interior din Europa, având consolidată colaborarea directă, fără intermediari, cu producătorul. Astfel, se rezolvă problema stresului şi oricare alte obstacole devin inexistente, rezultatul fiind amenajarea perfectă a casei dumneavoastră.

Accesit Impex nu reprezintă doar servicii exclusiviste din partea designerilor şi arhitecţilor, ci şi un mod de viaţă şi o pasiune pentru confort şi rafinament. O bună tradiţie este intermedierea relaţiei dintre designer şi arhitecţii din R. Moldova şi producătorii de nivel mondial, astfel îmbunătăţindu-se simţul estetic şi deschizându-se noi orizonturi. În acest scop, compania le oferă în fiecare an posibilitatea unică de a vizita expoziţia Salone Internazionale del Mobile. Aceasta este unul dintre cele mai grandioase evenimente ce au loc în Milano, la care se întâlnesc producătorii, designerii şi vânzătorii de mobile şi în cadrul căruia se încheie contracte de bază, se demonstrează inovaţiile industriei mobiliere şi se consolidează imaginea şi numele companiilor deja existente.

Anul acesta evenimentul a avut loc la centrul expoziţional Fiera Milano, cu o suprafaţă de 250.000 de metri pătraţi, 24 de pavilioane şi 2500 de companii.  Conform tradiţiei, la salonul milanez enorma colecţie de mobile se împarte în două categorii: Classico şi Moderno. O splendoare aparte o reprezintă Illuminazione  –  expunerea instalaţiilor de lumină.

Classico – un pas spre simplu
În materie de mobilă clasică, se observă o tendinţă clară spre simplificarea ornamentelor şi a liniilor. Tot mai des se foloseşte tehnica de înălbire, precum şi de „învechire” artificială a lemnului. Foarte neaşteptată a fost prezenţa culorilor neon în această categorie, la fel şi supradimensionarea ornamentelor.

Moderno – mai multă artă
Aici devine tot mai palpabilă relaţia dintre designul de mobilă şi artă. Caracteristic pentru acest curent este multifuncţionalitatea pieselor de mobilier: scaunul devine cu uşurinţă o mini-sofa, iar rafturile – scări.

Illuminazone – tot mai creativ
Dacă pe timpuri obiectele de lumină aveau doar un scop practic, acum sunt adevărate compoziţii creative minuţios gândite. Una dintre tendinţele notorii este folosirea noilor materiale eco-friendly din carbon şi polimeri, la fel şi implementarea unui control al intensităţii luminii.

Toate aceste idei şi concepte noi le puteţi implementa în locuinţa dumneavoastră apelând la compania Accesit Impex. Pe lângă servicii oferite la un nivel înalt, veţi putea savura cea mai gustoasă cafea italiană!